weetjes


We zijn weer klaar om een nieuw schooljaar in te stappen.
Uw kleuter vertoeft dit jaar in de Busjesklas.
Wilt u mij contacteren, dan kan u me aanspreken of via mail : jennifer.tack@scholengruuthuse.net

Enkele belangrijke afspraken:
* Gelieve bij een bericht dat jullie inschrijven of beantwoorden een bol op uw kleuter zijn hand te zetten, dit bekijk ik 's morgens.

*Graag alle briefpost uit het mapje thuis laten. Het mapje zit elke dag leeg in de boekentas (tenzij u een bericht of invulstrookje teruggeeft).

*De fluojas aantrekken om naar school te komen. Deze gebruiken we als we op uitstap gaan.

*Om de papierberg wat te verminderen, plaats ik alle klasberichten op de blog. Ik zet een 'busje stempel op de hand', dan moet u op de blog kijken voor een belangrijk bericht, dit kan bijv. zijn: de kinderen moeten iets meebrengen, uren van het oudercontact,…

* Breng op maandag een flesje water mee. In de week wordt dit aangevuld. Op vrijdag gaat het flesje terug mee naar huis.

* Graag een doos papieren zakdoekjes meebrengen, dat is hygiƫnischer dan stoffen zakdoeken, zodat we vuile neuzen kunnen voorkomen in de klas.

* Vriendenboekjes laat je best nog een jaartje thuis, kleuters kunnen nog niet zelf schrijven en vaak raken die spoorloos.

* Koeken met chocolade op worden terug meegegeven naar huis.

IEDERE VOORMIDDAG =FRUITDAG
Maak het uw kleuter niet moeilijk en geef het fruit in stukken mee.

* Verjaardag : Wanneer uw kleuter jarig is, zal dat in de klas gevierd worden, de verjaardagskoffer wordt de dag zelf meegegeven. Traktaties zijn volledig vrijblijvend !
GEEN snoepgoed en drank (wordt terug meegegeven naar huis).
Voor meer informatie zie ook item verjaardag vieren op de klasblog.

Alvast bedankt voor het vertrouwen en de medewerking,